Service 2017-10-26T15:17:15+01:00

Service

Ons team verleent snelle en deskundige service bij storingen van uw koffie- en espressomachines, dit zal gegarandeerd binnen 24 uur plaatsvinden. Santas Service kan het volledige onderhoud voor u verzorgen. Onderhoudsafspraken kunnen voor u worden beheerd en in overleg worden ingepland, hierdoor bewaken wij periodiek de staat van uw koffiemachine.

Met meer dan 10.000 verschillende onderdelen op voorraad beschikken wij over een ruim assortiment om alle problemen te verhelpen. De meeste onderdelen zijn direct beschikbaar en mede daardoor kunnen reparaties spoedig worden uitgevoerd en technische storingen worden opgelost.

Bovendien verzorgt Santas Service plaatsingen van koffie- en espressomachines, ook de installatie van koffie gerelateerd apparatuur kan worden verzorgd. Santas Service beschikt over een ruim assortiment aan koffie- en espressomachines voor zowel aankoop als voor verhuur.

Santas Service heeft niet alleen de juiste technische kennis omtrent onderhoud en reiniging van uw koffie- en espressomachines, maar heeft tevens de nodige kennis in huis om u alle facetten van het baristaschap mee te geven. Wij kunnen u adviezen geven met betrekking tot de bereiding van espresso en aanverwante dranken als cappuccino. Ook kunnen alle benodigde onderdelen voor de bereiding, zoals filterdragers, tampers en melkkantjes, worden geleverd.

In onze showroom is het ruime assortiment aan koffiemachines, espressomachines en koffie gerelateerd apparatuur opgesteld. Hierdoor krijgt u niet alleen de gelegenheid de apparatuur te bekijken, maar ontvangt u tevens advies op maat en kunt u de producten proeven. Via de telefoon of op afspraak adviseren wij u graag over de aanschaf van uw toekomstige koffie- of espressomachine.