Verkoop 2017-11-28T10:17:36+01:00

Verkoop

Volautomaten

Santas Service heeft een ruim assortiment aan koffievolautomaten van diverse merken zoals: Schearer, Animo, Seaco, Braviler Bonamat, WMF, Etna, Aqcator, Lattiz, Wittenborg, Ergo, Fetco, N&W, Carimali en de Jong-Duke.

Halfautomaten

Bovendien heeft Santas Service diverse halfautomaten in het assortiment van verschillende merken, dit zijn bijvoorbeeld de Magister, Expobar, Orchestrale, La Cambali, Leone, Wega, Solis, Rancilio, Kees van der Westen, ECM, Reneka, San Marco, Victoria Arduino, La Marzocco en Nuova Simonelli.

Accessoires

Naast koffie- en espressomachines zijn wij tevens in de mogelijkheid overige koffie gerelateerde apparatuur te leveren, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan grinders, koffiemolens, waterkokers of een waterfles. Voor dit ruime assortiment vertegenwoordigen wij onder andere de merken Brazzer, Brita, Quooker, Macap en Fiorenzato , Nuova Simonelli.

Onderdelen

Santas Service biedt een zeer ruim assortiment aan onderdelen voor alle soorten koffiemachines en halfautomaten.

Trainingen

Ook heeft Santas Service veel kennis met betrekking tot het bereiden van espresso en aanverwante dranken als cappuccino. Alle benodigde onderdelen voor de bereiding, zoals bijvoorbeeld filterdragers, tampers en melkkantjes, kunnen worden geleverd.

Schoonmaak/Reinigingsmiddelen

Onderhoud van uw machine is van essentieel belang, het reinigen van de machine verdient daarom de nodige aandacht. Alle benodigdheden voor de reiniging van de machine kunnen worden geleverd. Tevens zal advies op maat worden gegeven om de reiniging correct uit te voeren en problemen te voorkomen.